Ledige stillinger prosjektadministrasjon

Til vår PA-avdeling søker vi etter:

Prosjekteringsleder

Vi søker etter prosjekteringsleder med erfaring fra å administrere og lede gjennomføring av prosjekteringen i byggeprosjekter.
Som prosjekteringsleder hos oss vil du jobbe tett på byggherre, arkitekter og rådgivere og være med på prosjekter helt fra utviklingsfase til gjennomføring.

Se komplett stillingsannonse på finn.no: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=96275040

Byggeleder

Vi søker etter byggeleder med erfaring fra byggeledelse enten som representant for byggherre, rådgiver eller entreprenør. Våre byggeledere er løsningsorienterte og sørger for at prosjektet gjennomføres etter planen.

Se komplett stillingsannonse på finn.no: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=149914316

Byggeplassleder

Vi søker etter byggeplassleder til daglig oppfølging og koordinering av byggeplasser.
Som byggeplassleder hos oss har man en sentral funksjon for å få byggeplassen til å fungere på alle mulige måter.

Se komplett stillingsannonse på finn.no: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=149915328

 

For alle stillinger gjelder at arbeidsoppgavene vil kunne tilpasses kompetanse, interesse og erfaring til den som ansettes, samt selskapets tilgang på oppdrag. Søknad med CV, vitnemål og attester sendes pr e-post til sindre@moldskred.no. Søknadsfrist er 15.07.19, men vi vil kunne behandle søknader fortløpende og oppfordrer interesserte søkere til å søke så snart som mulig. Dersom du har spørsmål om stillingen – ta gjerne kontakt med daglig leder Sindre Moldskred – sindre@moldskred.no – 92 68 06 99.