Bli en del av vårt team

Moldskred AS består DSC_0244av arkitekter og ingeniører med lidenskap for å skape og realisere byggeprosjekter. Vi verdsetter kreativitet og effektivitet i et trivelig arbeidsmiljø. På vårt kontor finner du 10 av oss, og nå ønsker vi å bli enda flere.

Våre tjenester er innen arkitektur-, bygningsteknisk, vvs-teknisk prosjektering, byggeledelse og prosjektadministrasjon. Det maritime miljøet står for en stor andel av oppdragene våre, samtidig tegner og prosjekterer vi boliger, barnehager og andre store industriprosjekter. Vi gleder oss over å tilby funksjonelle løsninger for våre kunder, og samarbeider tett med ulike aktører i flere bransjer.

Firmaet ble startet 1987 av Ivar Moldskred, og er gjennom snart 30 års erfaring godt etablert i Møre og Romsdal. Vi er stolt av å være involvert i noen av kystens mest særegne og krevende bygg. I vår flyttet vi til nye og moderne lokaler i Vegsundet.

Moldskred AS opplever en økende oppdragsmengde og har mange spennende prosjekter for realisering. Derfor ønsker vi nå flere dyktige og engasjerte kollegaer til vårt team.

Se våre ledige stillinger, og del gjerne. Vi søker:

Byggeplassleder/anleggsleder

http://moldskred.no/2016/05/03/vi-soker-byggeplassleder-bygg/

Ingeniør/ teknisk tegner – VVS

http://moldskred.no/2016/05/03/vi-soker-ingeniorteknisk-tegner-vvs/

Sivilingeniør/ingeniør byggteknikk

http://moldskred.no/2016/05/03/vi-soker-sivilingenioringenior-byggeteknikk/