Flere nyansettelser i år

Det har vært en del endringer av staben i Moldskred as i løpet av det siste året.

Jan Arve

Jan Arve Skogtrø – ansatt fra 01.02.16

Jan Arve er ansatt som prosjekteringsansvarlig og leder for VVS-prosjekter hos oss. Han er VVS-ingeniør og brakte med seg lang erfaring innen faget når han ble kom til oss.

Jan Arve kom fra stilling som prosjektansvarlig og daglig leder for Nedreklepp as. Vi hadde i denne sammenheng samarbeidet med Jan Arve på ulike prosjekter i flere år og når vi ønsket å forsterke oss med VVS-kompetanse var han et naturlig valg.

reidar

 


Reidar Ristesund – ansatt fra 01.09.16

Reidar er ansatt for å jobbe med prosjekteringsledelse, byggeledelse, BIM-koordinering og prosjektering. Reidar jobbet hos oss fra han var nyutdannet i 1999 og frem til 2011, og har siden jobbet hos NTI og Olset AS.

Vi synes det er veldig gøy at Reidar valgte å komme tilbake til oss.

 

christer

 

Christer Lepsøe – ansatt fra 07.11.16

Christer Lepsøe er ansatt som prosjekteringsingeniør bygg.

Christer er nyutdannet som ingeniør, men har fra tidligere fagbrev i tømrerfaget og har jobbet som snekker i flere år og bringer med seg verdifull kompetanse og erfaring fra praktisk arbeid innenfor byggfaget.

 

 

Marius Alnes – sluttet fra 01.10.16

Samtidig med nyansettelsene har Marius Alnes som har vært prosjekteringsingeniør hos oss de fem siste årene sluttet hos oss fra og med 01.10.16. Han har startet i ny stilling hos Norconsult as.