Kranselag!

Byggeprosessen går etter planen ved nye Daggry barnehage på Valderøy. Dette ble markert med stort kranselag i februar. Byggherre Sunnmøre Indremisjon hadde invitert alle involverte firma samt styret og barn og ansatte ved Daggry barnehage.

Søvik & Skåravik, som er hovedentreprenør, hadde snekret sittebenker og tilrettelagt med langbord for anledningen. Lukten av nytt treverk og spenningen over å samles for å se hvordan den nye barnehagen tar form satte en fin ramme for kranselaget! Stemningen var god, og det ble servert fristende lunsj og nydelig kake fra Myrstad Mathus.

 

 

Særlig spennende var det for de heldige førskolebarna som fikk være med å se bygget fra innsiden. De hadde også mange spørsmål til Moldskred sin arkitekt, Åste Holhjem.

 

 

Johan Halsne, kretsleder i Sunnmøre Indremisjon, holdt en flott tale der han uttrykte begeistring over det synlige resultatet, for fremdriften som har blitt holdt og for samarbeidet mellom de involverte i byggeprosessen. – Dette er et bygg for fremtiden, både når det gjelder Sunnmøre Indremisjon og generasjoner fremover på Giske. Vi setter pris på å ha Moldskred involvert i prosessen og på den nære kontakten gjennom jevnlige byggemøter, presiserte Halsne.

   .