Tankene bak Hundreogfemtien

Borgundvegen 151 i Ålesund blir snart til 31 lekre hjem. Det nye boligprosjektet består av leiligheter fra 32–146 kvm, stor felles takterrasse, panoramautsikt og heis fra garasjen. Perfekt for deg som ønsker å bo nært bysentrum og samtidig være tett på naturen!

– Hundreogfemtien er et veldig spennende prosjekt, sier Sindre Moldskred som er daglig leder i Moldskred AS. – Fordi bygget ligger midt i byen krever det solid ekspertise når bygningen planlegges, særlig med tanke på geotekniske forhold, innkjøring, trafikk og hvordan arkitekturen skal passe inn med området rundt. Vi har knyttet til oss gode rådgivere med den erfaringen og kunnskapen som trengs.

Moldskred AS står som både prosjektleder og rådgiver i dette flotte boligprosjektet. Arkitektdelen er utført i samarbeid med sivilarkitekt Ana Maria Hoyes. – Alle planløsninger er grundig gjennomarbeidet, forteller Sindre Moldskred. – Boligene er likevel variert utformet da folk har forskjellige ønsker og behov. Ana Maria Hoyes har lagt vekt på dagslys inn og sikt ut, romslige oppholdsrom med gode møbleringsmuligheter, moderne og praktiske løsninger på kjøkken og bad. Her finnes flere steder å være sammen eller alene både ute og inne.

– Det er med andre ord lagt til rette for et godt liv i Borgundvegen 151 hvor det skal være lett å reise fra og godt å komme hjem, fastslår Sindre Moldskred som ser frem til byggestart. Arbeidet på tomten er nå i gang.

Det er fortsatt flere leiligheter for salg, ta en titt på http://hundreogfemtien.no/ eller ta kontakt med vårt salgsteam: Kristine Devold: 99510199 og Elisabeth Andreassen: 94840085.

For å oppnå gode proporsjoner på bygningen har arkitekten delt bygget i to vertikale bygningsvolumer som delvis er felt inn i terrenget. Mellom seg har de et åpent rom som slipper dagslys inn i byggets midtre del. I bakkant er de to volumene forbundet med trapperom og heis.

Bygningsvolumene er plassert side om side oppe på en sammenhengende inngangsetasje med utkraget og tydelig horisontal, markert omramming som viktig arkitektonisk element.

Takterrassen med inndelte loungeområder, hagemøbler og frodig beplantning vil bli et perfekt sted både for avslapning, private selskaper og et sosialt samvær.