Spjelkavik Panorama – Moldskred AS del av enda en ny satsing

Myrstad Mathus satser i Spjelkavik enda en gang! Med på laget er Moldskred AS. I dette flotte prosjektet har vi stått som både som arkitekt, i samarbeid med Skaler AS, og prosjekterende for de byggtekniske fag, i tillegg til byggeledelse. Fjerde generasjon tar nå over familiebedriften. Frida Myrstad Dybvik er daglig leder for Spjelkavik Panorama og søsteren Martine Myrstad Dybvik har tatt over som kjøpmann etter sin far Rune Dybvik.

Siv og Frida Myrstad Dybvik viser den flotte panoramautsikten

Spjelkavik Panorama

Til glede for både næringslivet og privatpersoner har Ålesund nå fått nye flotte lokaler som kan leies til kurs, konferanser og styremøter eller selskapelige sammenkomster som barnedåp, konfirmasjon, bryllup og bursdagsfeiring.

Spjelkavik Panorama er i de to øverste etasjene på Myrstad Mathus og består av til sammen fem lokaler. Det ene lokalet har et fast styrebord, mens de andre kan tilpasses med fritt bordoppsett etter ønsker og behov.

– Allerede første helgen etter at håndverkerne var ferdige, hadde Spjelkavik Panorama tre konfirmasjoner, forteller daglig leder Frida Myrstad Dybvik som er fornøyd med den gode starten. – Pågangen er stor, og vi har allerede fått bestillinger flere år fremover.

Stilfulle lokaler i Spjelkavik Panorama

Moldskred AS gjennom alle år

Bestefaren til Frida, Per Myrstad og Ivar Moldskred startet samarbeidet om Myrstad Mathus allerede i 1980. I 1999 var det utbygging og nå i 2018 kom tiden for enda et nytt prosjekt. – Vi setter stor pris på samarbeidet med Moldskred AS, som er en pålitelig lokal aktør med dyktige fagfolk. Dessuten kjenner de bygget bedre enn noen andre, forteller Siv Myrstad Dybvik.

Hvordan ble resultatet?

I første etasje har vi utvidet butikken, forteller Siv. ­ – Det er hyggelig at vi har fått så mange
gode kommentarer fra kunder som synes at butikken har blitt så fin. I andre etasje har vi utvidet med kontor og konditori med dobbel så stor produksjonsplass som før.

– Tredje etasje består av to selskapslokaler på 60 kvm og styrerommet på 30 kvm. I fjerde etasje finner du to panoramalokaler, hvor vi kan ta i mot opptil 120 gjester. Mellom disse to har vi et mingleområde og toaletter, og ved store sammenkomster som bryllup kan begge lokalene leies, sier Frida. – Takket være store vinduer fra gulv til tak og terrassen som går rundt hele lokalet får du nyte panoramautsikten til det fulle.

Selskapslokalene har lokale navn etter retningen av utsikten og heter Tua, Kanalen, Rampen, Lillevannet og Panorama.

– Vi gleder oss til å ta i mot gjester og å ta i bruk bygget slik det har blitt, avslutter Frida.

Moldskred AS gratulerer Myrstad Mathus med satsingen og har de beste ønsker for driften videre, nå ledet av Frida og Martine Myrstad Dybvik.

Mingleområdet, Spjelkavik Panorama